Tulevaisuusohjauksesta välineitä tulevaisuuden käsittelyyn ja tekemiseen - Miettinen, Sari (Turun yliopisto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, 2025)
Turun yliopistossa on ollut mahdollista suorittaa tulevaisuusohjauksen opintokokonaisuus jo vuodesta 2019. Opetus toteutetaan Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen ja Turun yliopiston avoimen yliopiston yhteistyönä. Pääosa osallistujista on työelämässä toimivia eri alojen ammattilaisia. Tähän mennessä opintoja on suorittanut jo 350 opiskelijaa ympäri Suomen.