Sosiologinen katsaus EU-eliitin työelämään - Rantanen Teemu (Suomen rauhantutkimusyhdistys, 2025)
Arvio teoksesta Risto Heiskala, Jari Aro, Olli Herranen & Riku Viitamäki (2022): Suomen kolmas tasavalta. Hallitsemistapa EU-aikakaudella. Helsinki: Gaudeamus, 460 s.