Kirja-arvostelu: Kuin vaeltava varjo. Mai Tolonen: Kupai nau – nähdään pian (OK-kirja 2018). ISBN: 978-952-67997-5-9. - Paavo Oinonen (Finland, 2022)
Kirja-arvoistelu Mai Tolosen teoksesta Kupai nau – nähdään pian (OK-kirja 2018).