Fugiendo vincimus! Isä, poika ja pyhä valta - Sihvonen J (My University, 2022)
Artikkelissa esitellään mediakasvatuksen perinteitä ja perusteluja ja eritellään vallan problematiikkaa kasvatuksessa. Kirjoittaja konkretisoi vallan abstraktia olemusta käyttämällä välineenä elokuva-analyysia. Esimerkkielokuvana on Steven Spielbergin Auringon valtakunta (Empire of the Sun, USA 1987).