Tämän päivän ihminen kotimatkan maisemissa - Pihlajaniemi Elise (Suomen uskontotieteellinen seura, 2025)
Kirja-arvio teoksesta: Leppänen,  Mari 2023. Kuulun  tähän  maisemaan.  Sanoja  luottamuksesta  ja rohkeudesta. Kirjapaja, Helsinki,192 s.