Näkökulmia green care-palvelutoiminnan taloudellisten vaikutusten arvioinnin lähtökohtiin ja menetelmiin - Anna Kirveennummi; Johanna Mantere; Katariina Heikkilä (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2022)
Tässä osiossa pohditaan Green Care -toiminnan taloudellisten vaikutusten ja vaikuttavuuden arvioinnin menetelmiä ja lähtökohtia kolmen toisistaan poikkeavan arviointikehyksen näkökulmasta.
MTT Kasvu 21. Luonnosta hoivaa ja voimaa: Miten arvioida Green Care -toiminnan vaikuttavuutta.