Teinin sitkeä kurkkukipu – tapauksen ratkaisu - Ivaska Lauri; Kuitunen Mikael (Finland, 2025)
Kun teinitytön kurkkukipu ei alkanut helpottua antibioottikuurilla, hänet ohjattiin erikoissairaanhoidon päivystykseen.