Muutokset onnistuvat hoitotyön johtajan päätöksillä - Wiisak Johanna; Suhonen Riitta (Finland, 2025)
Hoitotyöntekijöiden merkitys on korostunut viime aikojen poikkeusoloissa, kun pitkään jatkunut pandemia ja terveydenhuollon rakenneuudistus ovat muuttaneet työympäristöä. Samalla on alettu kiinnittää huomiota hoitotyön johtajien päätöksentekoon, joka ohjaa hoitotyöntekijöitä.