Polunetsintäalgoritmien esittely ja tehokkuusvertailu - Ortutay, Botond (My University, 2024)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan polunetsintäalgoritmeja koneellisen polunetsinnän näkökulmasta. Tutkielma on kirjallisuuskatsaus, eli se perustuu pääosin aiheesta julkaistuun tieteelliseen kirjallisuuteen, mutta se sisältää pienimuotoisen tutkimuksen eräiden algoritmien mittaamisesta testiympäristössä. Tutkielma esittellee lukijalle joitakin polunetsintäalgoritmeja, sekä niiden käyttökohteita ja vertailee niiden tehokkuutta.
Keywords: algoritmiikka, polunetsintä, graafiteoria