Iäkkäiden muistisairaudet tarvitsevat erikoisosaajia - Nuotio Maria; Jäntti Pirkko; Keränen Maija-Helena; Ekblad Laura; Seppänen Maija-Liisa; Lönnroos Eija (Suomen Lääkäriliitto, 2025)
On korkea aika varmistaa, että hyvinvointialueet sekä yliopistosairaalat saavat geriatrian yksiköt ja niihin riittävät resurssit.