COVID-19 koetteli turvallisuuskäytäntöjä - Plukka Mari; Pajunen Tarja; Ikonen Tuija (Finland, 2022)
Koronakevät oli koetus terveydenhuoltojärjestelmälle. Ongelmien ratkaisemiseksi syntyi uusia henkilöstön turvallisuuskäytäntöjä, ja tietoisuus turvallisuusmenettelyistä vahvistui. Myös yhteistyön ja tiedon nopean jakamisen tärkeys korostui.