"Ikäihmisten ohjausta ja oppimista on Suomessa tutkittu yllättävänkin vähän" - Heikkilä Mirva (Kansanvalistusseura, 2022)
Rovaniemeläinen kasvatustieteen apulaisprofessori Päivi Rasi, 52, innoittuu opettamisesta ja kävelemisestä. Kumpikin on ehtymätön tutkimusideoiden lähde.