Verenpainetta ei vieläkään oteta vakavasti - Tiina Laatikainen Teemu Niiranen (Finland, 2022)
Kohonneen verenpaineen hoito aloitetaan edelleen liian myöhään tai lääkehoidon annos on tarpeettoman pieni. Onko niin, että kun joka toisella vastaanotolle tulevalla potilaalla on verenpaineongelmia, kynnys hoidon aloittamiseen kasvaa?