Vallanjaon konflikti vai perustuslaillinen kriisi presidentti Trumpin Yhdysvalloissa? - Kronlund, Anna; Hansen, Michael A. (Valtiotieteellinen Yhdistys, 2025)
Kysymykset vallanjaosta ja presidentin toimivallasta nousivat julkiseen keskusteluun jo Donald Trumpin ensimmäisellä presidenttikaudella. Trumpin pyrkimykset haastaa vallanjaon reunaehtoja ovat merkittäviä, mutta onko kyse perustuslaillisesta kriisistä?