Tahiti: Thesleff & Schauman -erikoisnumero - Roni Grén; Hanna-Reetta Schreck (Taidehistorian Seura, 2022)
Numero keskittyy kahden kotimaisen naistaiteilijan, Ellen Thesleffin ja Sigrid Schaumanin, perintöön. Artikkeleissa tuodaan uutta tutkimusta taiteilijoita koskien niin suhteessa heidän oman aikansa kuin nykypäivänkin teoriakenttään.