Datatukea rakentamassa – Katsaus koulutuksiin ja palveluihin - Mari-Elisa Kuusniemi; Susanna Nykyri; Seliina Päällysaho; Jukka Rantasaari; Eeva Savolainen; Anne Sunikka (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2022)
Korkeakouluissa on viime vuosina kehitetty ahkerasti datanhallintaan liittyviä koulutuksia ja palveluja. Toiminnalle on leimallista moniammatillisuus, yhteistyö ja jatkuva kehitys. Palvelutarjonnassa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta myös paikallisia ratkaisuja.