Tapahtumateollisuuden toimialatutkimus 2020 - osa 2 - Milla Wirén; Thomas Westerholm; Annika Liikamaa (Tapahtumateollisuus ry, 2022)
Tämä toimialatutkimus on toteutettu Tapahtumateollisuus ry:n tilauksesta. Tutkimuksemme ensimmäisiä, ensisijaisesti kyselytutkimukseen ja aikaisempiin selvityksiin perustuneita havaintoja julkaistiin kesäkuussa 2020. Sen jälkeen olemme laajentaneet tutkimuksemme otosta ja käyttäneet hyväksemme tilastotietoa tuottaaksemme mahdollisimman tarkkoja tunnuslukuja toimialan viime vuosien kehityksestä. Vaikka koronavuotta 2020 on vielä jäljellä, esitämme myös alustavia arvioita pandemian vaikutuksista toimialaan.