Miten kirjoittaa tieteestä lyhyesti mutta tarkasti? - Tunturi Janne (Finland, 2022)
Kirja-arvostelu John Robertsonin teoksesta The Enlightenment. A Very Short Introduction (Oxford University Press, 2015).