What do Finnish coastguards think of their professionalism? Thoughts about professionalism in the Finnish coastguard - Helena Ruotsala (Ethnos ry, 2022)
Tiili, Miia-Leena 2016. Ammattilaisuuden ankkuripaikat. Aineellisuus, kehollisuus ja yhteisöllisyys Suomenlahden merivartiostossa. (English Abstract: Anchoring Professionalism. Kinaesthetic and Cultural Knowledge in Finnish Coast Guards Units.) Kansatieteellinen arkisto 55. Helsinki: Suomen Muinaismuistoyhdistys. 263 pp. Diss. ISBN 978-951-9057-97-2 (print). ISBN 978951-51-2015-1 (electronic). ISSN 0355-1830.