Parhaiten potilaan terveyttä suojellaan tutkitun tiedon pohjalta - Jussi Lampi; Ulla Brusila-Relas; Terttu Harju; Pirjo Jokela; Hannele Kallio; Jussi Karjalainen; Paula Kauppi; Maritta Kilpeläinen; Marjaana Saarela; Markku Sainio; Marjo Sinokki; Hille Suojalehto; et al. (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Vaaraa perusteettomasti korostavan informaation jakaminen voi sairastuttaa.