Hyvä oppikirja ja yleisteos Itä-Aasiasta kiinnostuneille - Kettunen-Matilainen Erja (Suomen maantieteellinen seura, 2022)
Kirja-arvostelu:
"Lohikäärme, tiikeri ja krysanteemi. Johdatus Itä-Aasian yhteiskuntiin."Keva, Silja (toim.); Konttinen, Annamari; Kurki, Kristian; Paltemaa, Lauri & Park-Kang, Sungju. 2. uudistettu painos, 223 s. Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskus, Turun yliopisto.