Yrittäjyys maaseudun nuorten uravaihtoehtona - Pukkinen, Tommi; Heinonen, Jarna; Hytti, Ulla; Stenholm, Pekka (fi=Turun yliopisto. Turun kauppakorkeakoulu|en=University of Turku, Turku School of Economics|, 2021)
Nuorten polut yrittäjyyteen maaseudulla -tutkimushanke (2018–2020) on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Yrittäjyyden aineen toteuttama. Hankkeen ovat rahoittaneet Maa- ja etsätalousministeriö Maaseutupolitiikan neuvoston asettaman hankeryhmän esityksestä, Makeran valtakunnallisiin maaseudun tutkimus- ja kehittämishankkeisiin suunnatuista varoista sekä Turun yliopisto.