Uskonnottomat uskonnonopettajat? Uskontotiedettä opiskelevien uskonnottomuudesta. - Tiina Mahlamäki (Suomen uskonnonopettajain liitto ry, 2022)
Mahlamäki tarkastelee artikkelissaan Turun yliopistossa uskontotiedettä opiskelevien uskonnottomuutta. Aineistonsa Mahlamäki on kerännyt vuosina 2009-2013 ja aineisto koostuu 173 vastauksesta.