Euran muisti ja Euran historia - Sivula Anna; Ruohomäki Anni (Euran kunta, 2025)
Teksti käsittelee Euran historiateosta yhteisöllisen tilaushistorian esimerkkitapauksena.
Virtaava sydän. Euran ja euralaisten historiaa 1860-luvulta 2000-luvulle