KOONTIRAPORTTI KOAVA – Kielitietoisen oppimisympäristön arviointi varhaiskasvatuksessa 1.10.2016–30.11.2021 - Tyrer, Maria; Harju-Luukkainen, Heidi; Aerila, Juli-Anna (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2022)
Tutkimus on tehty osana Opetushallituksen rahoittamaa ja Turun yliopiston koordinoimaa Opettaja tutkijana ja oman työnsä ja työyhteisönsä toimintakulttuurin kehittäjänä (5 op) -kurssia. Kurssi on osa VakMo – Monikielisten lasten kielitaidon sekä kieli- ja kulttuuri-identiteettien tukeminen varhaiskasvatuksessa -hanketta. Hankkeen vastuullinen johtaja on Juli-Anna Aerila. Kurssin tutkimusosuudesta vastaa professori Heidi Harju-Luukkainen.