Vastakkainasettelun, sotien ja vaaran vuodet 1905-1948. - Sivula Anna; Haanpää Riina; Ruohomäki Anni (Euran kunta, 2025)
Artikkeli sisältyy Euran historiaa käsittelevään teokseen ja käsittelee Euran historiaa vuosina 1905-1948 vapaaehtoisten maanpuolustusjärjestöjen ja punakaartien näkökulmasta
Virtaava sydän. Euran ja euralaisten historiaa 1860-luvulta 2000-luvulle