Kiinan kommunistisen puolueen 20. puoluekokous: Kansainvälisen ympäristön epävakaudessa Kiina hakee turvallisuutta ja vakautta - Mattlin Mikael; Kallio Jyrki (Ulkopoliittinen instituutti, 2026)
Kiinaa koettelee parhaillaan lukuisat haasteet, kuten talouskasvun hiipuminen, nuorisotyöttömyys, rakennusalan kriisi ja suurvaltasuhteiden kiristyminen. Lokakuussa järjestetyltä Kiinan kommunistisen puolueen 20. puoluekokoukselta odotettiin uusia politiikan suuntaviivoja, mutta merkittäviä avauksia ei kuitenkaan kuultu.