Välineitä kriittiseen tasa-arvolukutaitoon - Anne Laiho (Kansanvalistusseura, 2025)
Kirja-arvio teoksesta: Johanna Kantola, Paula Koskinen Sandberg & Hanna Ylöstalo (toim.) (2020). Tasa-arvopolitiikan suunnanmuutoksia. Talouskriisistä tasa-arvon kriiseihin. Gaudeamus. 328 sivua.