Suomen tekonivelrekisteri 40 vuotta laadun tukena - Mäkelä Keijo; Eskelinen Antti; Kettunen Jukka; Puhto Ari-Pekka; Vasara Anna; Pamilo Konsta; Vainiola Tarja; Järvelin Jutta; Haapakoski Jaason; Veltheim Jere; Honkanen Pirjo; Äärimaa Ville; et al. (Suomen lääkäriliitto, 2022)
• Implanttirekisteri on maailman kolmanneksi vanhin edelleen toiminnassa oleva kliininen kansallinen laaturekisteri.
• Implanttirekisteri on ortopedien ja THL:n yhteistyönä uudistettu vastaamaan 2020-luvun tarpeita.
• Implanttirekisteriin perustuvia tutkimusraportteja julkaistiin 17 kappaletta pelkästään vuosina 2019–2020. Moni tieteellinen julkaisumme on merkittävästi muuttanut hoitokäytäntöjä.