Riveiltä ja rivien välistä: Näköalapaikka 1600-luvun turkulaisnaisten elämän monenkirjavuuteen - Tähtinen Juhani (Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura, 2022)
Kirja-arvostelu
Arvosteltu teos: Toropainen, Veli Pekka 2019. 39 tarinaa 1600-luvun turkulaisnaisista. Turun museokeskuksen julkaisuja 85. Turku. 236 s.