Lempeä kasvattaja, lempeä kasvatus - Pihlajaniemi, Elise (Suomen kasvatustieteellinen seura, 2025)
Kirja-arvio teoksesta: Trogen, Tiia. 2022. Lempeän kasvattajan opas – aikuisen itsesäätely ja itsemyötätunto. Jyväskylä: PS-kustannus. 226 s.