Euran erityinen esihistoria - Raike Eeva; Sivula Anna (Euran kunta, 2025)
Artikkeli käsittelee esihistoriatietoisuutta osana euralaista kulttuuriperintöprosessia ja esittelee niitä tapoja joilla kunta työstää identiteettiään esihistorian avulla.
Virtaava sydän. Euran ja euralaisten historiaa 1860-luvulta 2000-luvulle