Onnistunut kasvatushistorian kokonaisesitys - Kemppinen Lauri (Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura, 2023)
Kirja-arvio teoksesta Antti Saari: Kasvatusteoria antiikista nykypäivään. Helsinki. Gaudeamus. 2021. 232 s
Koulu ja menneisyys : Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seuran vuosikirja 2022