Hei, meitä huiputetaan! Eli miten kaikista tehdään huippuja - Heikki Silvennoinen (Kansanvalistusseura, 2022)
Kirja-arvio teoksesta: Karin Filander, Maija Korhonen & Päivi Siivonen (toim.) (2019). Huiputuksen moraalijärjestys. Osallisuuden ja sosiaalisen kivun kertomuksia. Vastapaino 2019. 429 sivua.