Turun yliopiston julkaisut 2006 - Publications of the University of Turku 2006 - (:unkn) unknown (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2007)
Bibliografia Turun yliopiston tieteellisestä julkaisutoiminnasta vuodelta 2006.

This bibliography lists scientific publications by the staff of the University of Turku.