”Säännöt köyhdyttävät veistämättömän puun” : Proto-anarkistisen ajattelun vaikutteet taolaisessa filosofiassa sadan koulukunnan ajalta - Vuoristo, Kristian (My University, 2024)
Taolaisen filosofian poliittisten ulottuvuuksien anarkististen sävyjen tarkastelua ajallisessa kontekstissaan taistelevien läänitysvaltioiden kaudella Kiinan dynastisessa historiassa.
Keywords: Taolaisuus, sata koulukuntaa, kungfutselaisuus, legalismi, zhou-dynastia, qin-dynastia, laozi, kungfutse, taistelevat läänitysvaltiot, anarkismi, proto-anarkismi, kiinalainen filosofia, poliittinen filosofia