Humanistin suru – Paavo Rintala ja Vietnamin sota - Paavo Oinonen (Työväen Historian Ja Perinteen Tutkimuksen Seura, 2022)
Teksti käsittelee kirjailija Paavo Rintalan toimintaa Vietnamin sotaa vastustaneessa rauhanliikkeessä.
Ilmestyskirja. Vietnamin sodan kulttuurihistoriaa