Mediaseksikäs 2000-luvun kuolemanrajakokemus – Tutkimusaineistoa tulevaisuuden historiantutkijalle - Kanerva Kirsi (Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura ry., 2022)
Kirja-arvio teoksesta Eben Alexander: Totuus taivaasta. Tiedemiehen silmiä avaava kuolemanrajakokemus. Suom. Sirkka Aulanko. WSOY, Helsinki 2013 [2012]. 190 sivua.