Filosofi, uskontokriitikko ja epätäydellisen hyvä esikuva – Julian Bagginin kuvaus David Humesta (kirja-arvio) - Kokko Ville (Vapaa-ajattelijain Liitto ry, 2022)
Julian Bagginin The Great Guide: What David Hume Can Teach Us about Being Human and Living Well yhdistää Humen elämänkerran yleistajuiseen esitykseen tämän filosofiasta. Samalla se alaotsikkonsa mukaisesti poimii molemmista opetuksia elämiseen – tai oikeastaan elämiseen ja ajatteluun, varsinkin kriittiseen ajatteluun. Nämä kaikki tavoitteet toteutuvat kirjassa hyvin, ja ne nivoutuvat myös hyvin yhteen lukuun ottamatta pientä keinotekoisuutta joidenkin lukujen teemoissa.