Suomen Muinaismuistoyhdistyksen digitointihankkeet - Väisänen Teemu (Finland, 2025)
Suomen Muinaismuistoyhdistys on asettanut tavoitteekseen saattaa mahdollisimman suuren osan vuodesta 1874 jatkuneesta julkaisutuotannosta tutkijoiden ja muun yleisön käyttöön verkon kautta ilman maksuja tai muita esteitä. Tässä kirjoituksessa käsitellään Suomen Muinaismuistoyhdistyksen digitointihankkeita, joilla tavoitetta pyritään saavuttamaan vähitellen.