Hallinnollinen uudistus ylikuormitustilanteessa: turvallisuusriskit aktivoituvat - Kinnunen Marina; Ikonen Tuija; Aaltonen Leena-Maija; Roine Risto P. (Suomen Lääkäriliitto, 2025)
Sote-uudistus on historiallisen suuri hallinnollinen muutos, jolla on väistämättä vaikutuksia henkilöstöön. Muutoksessa korostuu ennakoiva riskien arviointi, joka osaltaan jo auttaa vähentämään niiden realisoitumista.