Kaikki valta kansalle – Theodore Roosevelt, Obama ja kysymys perustuslain luonteesta - Markus Kantola (Eurooppalaisen filosofian seura, 2022)
Artikkeli käsittelee Theodore Rooseveltin ja Barack Obaman näkemyksiä Yhdysvaltojen preustuslain luonteetsa