Frobeniuksen teoreema - Luukkainen, Vertti (My University, 2025)
Tässä tutkielmassa esitetään kaksi todistusta Frobeniuksen teoreemalle. Toinen todistus perustuu ryhmäteoriaan, ja toinen kombinatoriikkaan.
Keywords: tiivistelmäsivu, LuK.-tutkielma, LATEX-ladontajärjestelmä