Päiväkirurgialla saavutetaan säästöjä myös neurokirurgiassa - Saarenpää Ilkka; Heistaro Sami; Rahi Melissa; Rinne Jaakko (Suomen lääkäriliitto, 2025)
Tyksin neurokirurgian palvelualueella hahmoteltiin, millaisia hyötyjä saataisiin lisäämällä päiväkirurgian osuutta.