Käyttäytymistieteellinen tutkimuskatsaus 1/2022 - Hankonen Nelli; Heino Matti; Saurio Kaisa; Kostamo Katri; Hämäläinen Hanna; Sääksvuori Lauri; Absetz Pilvikki; Linnansaari Anu; Lindfors Pirjo; Rantala Eeva; Jones Marjaana; Kinnunen Jaana; et al. (Valtioneuvoston kanslia, 2025)
1 Käyttäytymistieteet osana julkista hallintoa
2 Demokratian vahvistaminen: kuuleminen, osallisuus ja yhdenvertaisuus (Hanna Hämäläinen) s. 11-17
3 Käyttäytymistaloustiede
4 Terveys ja hyvinvointi
5 Työelämä
6 Kestävä kehitys (Jarno Tuominen) s. 44-49
7 Digitaalinen turvallisuus