Yliopistojen tulevaisuudet – tulevaisuudentutkimuksen näkökulmaopistossa - Virmajoki, Veli (Turun yliopisto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, 2025)
Tulevaisuuden tutkimuskeskus on toteuttanut, yhdessä Turun yliopiston Strategisen ohjauksen yksikön kanssa, toimintaympäristökatsauksen yliopistojen tulevaisuuksien näkökulmasta. Toimintaympäristön kartoitus alkoi syksyllä 2023 ja kulminoitui raporttiin, jossa mahdollisia kehityskulkuja analysoidaan monesta suunnasta.