Arjen unelmia - Jari Koskinen; Pasi Lankinen; Jari Kaivo-oja (Päijät-Hämeen liitto, 2018)
Päijät-Hämeen liiton toimeksianto tulevaisuuskuvasta on toteutettu novellimuotoisena scifi-tarinana siten, että pääosassa on yksi perhe ja sen lähipiiri. Novellissa henkilöt käsittelevät keskeisiä teemoja keskustellen ja niihin eri näkökulmia luodaten. Näin tulevaisuuskuvasta muodostuu konkreettinen ja arjen tilanteisiin sovellettava.