Etälääketiede - hyvä oivallus vai harha-askel? - Tolvi Morag; Ikonen Tuija; Aaltonen Leena-Maija (Suomen lääkäriliitto, 2025)
Hyvin suunniteltu etähoito auttaa sekä potilasta että terveydenhuoltojärjestelmää.