Muinaiskaupungin jäljillä - Koroisten tilan pohjoispellon maatutkaus - Kinnunen Jussi (Suomen keskiajan arkeologian seura, 2022)
Turussa Koroisten tilan pohjoispellolla tehtiin maatutkaus toukokuussa 2019. Tarkoituksena oli selvittää pellon mahdollisia rakenteiden jäännöksiä. Mahdollisia rakennusjäännösten viitteitä löydettiinkin. Artikkelissa käydään läpi myös Koroisten tilan historiaa ja tutkimushistoriaa.