Bentsodiatsepiinit toimivat ja niitä saa käyttää - Huttunen Matti O; Karlsson Hasse; Korkeila Jyrki; Socada Lumikukka (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Bentsodiatsepiinit tulee nostaa takaisin masennuslääkkeiden rinnalle ahdistuneisuushäiriöiden hoidossa. Riippuvuutta ja addiktiota pelätään väärin perustein.